Muurdecoratie

Muurdecoratie

Nostalux Buitenverlichting

Music Wave

Een muzikale metalen muurdecoratie in de vorm van een muzieknotenbalk met muzieksleutel. De wanddecoratie wordt van links naar rechts steeds smaller.

naar de website

Abstract benoni

Abstracte wanddecoratie "Benoni" geheel vervaardigd van gerecycled metaal. De kleuren zijn voornamelijk warme bruintinten en glimmen licht. De afmeting is ongeveer 74 x 74 cm

naar de website

gitaar ❤

Voor iemand die zelf gitaar speelt is dit een leuke wanddecoratie. Het is een 3D metalen wanddecoratie die voor een groot deel met de hand is vervaardigd.

naar de website

Koeienkop zilver

(188) Gewei kopen, wat vindt u van deze koeienkop in de kleur zilver en bruin. Afmeting 57.5 x 22.5 x 28 cm

naar de website

Wijnrank van Metaal

Wat een prachtige en grote wanddecoratie is dit. Het betreft een wijnrank gemaakt van metaal met prachtige groene bladeren en blauwe druiven. Deze decoratie is 200 X 94 centimeter groot.

naar de website

Chinees behang systeem

(02) een wandsysteem van ixxi waardoor u een beetje Chinese cultuur in huis kunt halen. Op dit wandsysteem is Chinees behang afgebeeld. Het systeem bestaat uit losse kaarten van 20x20 cm. die samen een geheel vormen.

naar de website

Boomtak met Vogels

Een 3D metalen boomtak met vogels als metalen muurdecoratie in de woonkamer. Deze decoratie is 130 centimeter breed.

naar de website

Figuratief 9-luik

Grappig en leuk 9-luik schilderij. Bestaande 9 kleine canvasdoeken met figuurtjes in verschillende houdingen erop geschilderd

naar de website

Trompet met Muzieknoten

Een decoratieobject voor aan de muur in de vorm van een trompet met muzieknotenbalk.

naar de website

Kleine Muzieksleutel

Een kleine muzieksleutel voor iemand die niet veel plaats heeft aan de muur om een wanddecoratie op te hangen.

naar de website

Skyline

Hier ziet U een prachtig skyline schilderij waarbij vooral de felle moderne kleuren erg opvallen.Het is een abstract geschilderd kunstwerk en daar is de beste acrylverf voor gebruikt.De kunstschilder van dit mooie schilderij heeft zijn werk uiteraard gesigneerd.

naar de website

Flamingo`s

Flamingo`s zijn prachtige vogels die niet in Nederland in het wild leven. Dit is een muurdecoratie met zes metalen flamingo`s in de kleuren roze.

naar de website

Skyline Drieluik

Een prachtig geschilderd drieluik-schilderij met een afbeelding van een skyline.Het is een schilderij met een modern uiterlijk welke is geschilderd door kunstschilder Ines.

naar de website

Boeken/tijdschriften plank

(02) van het merk Serax een boeken/tijdschriftenplank met een grappige manier om in de kokers je tijdschriften op de bergen. De plank is vervaardigd van metaal in de kleur wit.

naar de website

Eternal Swirl

(266) Uit de collectie Metal Art van Graham & Brown "Eternal Swirl" Met een afmeting van 84 x 48 cm

naar de website

Ogu Het Melkmeisje

(02) Krijg een echte Vermeer aan uw wand. Het is nu mogelijk met deze Ogu van "het Melkmeisje". De nieuwe trend op het gebied van wanddecoraties. De verschillende rechthoekige onderdelen van de Ogu vormen samen een zeer bijzondere muurdecoratie. Gemakkelijk op te hangen.

naar de website

Muzieksleutel Black

Een wanddecoratie in de vorm van een muzieksleutel in de kleur zwart.

naar de website

Jimi Hendrix

Een canvas van de bekendste gitarist aller tijde "Jimi Hendrix" Voor de muziekliefhebbers een must.

naar de website

Abstracte Bloemen

De metalen cirkels van deze wanddecoratie moeten bloemen voorstellen in abstracte vorm. Elke cirkel is bewerkt met ribbels en is voorzien van mooie kleuren die makkelijk in het interieur te combineren is.

naar de website

Milimetrado World Map

(02) "World Map Milimetrado" is een Wereldmap gemaakt van kurk zodat het meteen een handig prikbord is. Afmeting 50x70 cm. Vervaardigd van een duurzaam kurk de print is een zeefdruk.

naar de website

Muurlamp Wharf

(164)Een bijzonder mooi afgewerkte muurlamp of eigenlijk scheepslamp.Het is een uit messing vervaardigd model met een bronzen uiterlijk.

naar de website

Zilveren Boom

Deze 3D metalen boom is door de kunstenaar geheel zilverkleurig gemaakt. Zo past hij beter in een modern interieur.

naar de website

Boom des Levens

Een boom des levens gemaakt van metaal. Het is een wanddecoratie met een rond metalen frame. Deze decoratie heeft een vintage uitstraling.

naar de website

Memobord

(188) Memobord casual naturel van het merk Riverdale. Afmeting 48 cm. U kunt dit memobord neerzetten of ophangen.. Er zitten 5 vakken in voor extra opbergruimte.

naar de website

Vlinders Monarchy

(02) Set van 24 vlinders van het merk Umbra. De fladderende vlinders zijn op zichzelf een kunststukje om

naar de website

Schildpadden

Er zijn diverse dieren waar wel eens een wandobject van gemaakt wordt. Meestal zijn dat vissen of vogels. Deze keer zijn het waterschildpadden.

naar de website

Rufus the Rooster

Schilderijen of eigenlijk echte kunstschilderijen met een afbeelding van dieren zijn best wel in trek bij de mensen.Ook dit mooie vierkante canvasdoek met een afbeelding van een mooi gekleurde haan valt bij iedereen in de smaak.

naar de website

Meerluik Schilderij

Dit prachtige moderne schilderij bestaat uit negen canvasdoeken.Deze keer zijn de canvasdoeken niet vierkant maar rond.Ook de vele moderne kleuren zijn erg opvallend.Het maakt niet uit op welke manier U deze canvasdoeken aan de muur hangt.Ze kunnen dus ook naast elkaar hangen.

naar de website

Zwaluwen

Een aantal vliegende zwaluwen van metaal als wanddecoratie in de woonkamer of andere ruimte.Echt een heel mooi exemplaar.

naar de website

Abstracte Boom

Veel mensen kiezen er nog steeds voor om een kunstschilderij te gebruiken als wanddecoratie.Dit prachtige abstract geschilderd canvasschilderij is daar een goed voorbeeld van.

naar de website

Modern Vierluik

Dit mooie kunstwerk bestaat uit vier canvasdoeken waar de kunstschilder vier gezichten op een abstracte manier heeft geschilderd.

naar de website

Boom Fargus

Een prachtig afgewerkte 3D metalen wanddecoratie in de vorm van een boomtak met bladeren.

naar de website

Boom Black

Deze 3D metalen wanddecoratie boom is speciaal zwart gemaakt zodat hij past in een modern ingerichte woning.

naar de website

Meeting

Kunstkenners zien van veraf al dat dit de schilderstijl van kunstenares Ines is.Het is een schilderij met moderne kleuren en op een abstracte manier geschilderd.

naar de website

Modern Drieluik

Een modern en vooral kleurrijk drieluik schilderij als muurdecoratie.Het is alsof er een ware kleurenexplosie heeft plaats gevonden op dit abstracte drieluik-kunstwerk.Uiteraard past dit opvallende schilderij het beste in een modern interieur.

naar de website

Wereldbol

Een wereldbol van metaal als muurdecoratie. Deze decoratie met mooie kleuren kan behalve in de woning overal gebruikt worden.

naar de website

Frans terras als wanddecoratie

Een leuke en vooral sfeervolle wanddecoratie in de vorm van een Frans Terras.

naar de website

Wanddecoratie Marken

Marken is een sfeervol leuk dorpje in aan het Markenmeer waar veel toeristen komen. Het is er gezellig met leuke restaurantjes, terrasjes en een haventje. Van dat haventje heeft de kunstenaar een wanddecoratie gemaakt uit gerecycled metaal.

naar de website

Vogels

Een zeer opvallende muurdecoratie gemaakt uit RVS. Deze decoratie is zo opvallend door zijn glimmende kleuren.

naar de website

Olifant Schilderij

Een olifant als afbeelding op een muurdecoratie doet het altijd wel goed bij het grote publiek.Ook hier ziet U een prachtige geschilderd kunstwerk met olifant als afbeelding.De kunstschilder heeft in dit geval een aantal fantasiekleuren gebruikt.

naar de website

Golden Rosso

De cirkels van deze 3D metalen wanddecoratie moeten bloemen voorstellen in abstracte vorm. De cirkels zijn behalve zwart tevens goud van kleur. De kunstenaar heeft daarom de wanddecoratie golden rosso genoemd.

naar de website

Vogels in Duikvlucht

Vogels die in een zwerm vliegen maken soms wel eens een duikvlucht. Onze kunstenaar heeft daar een wanddecoratie van gemaakt.

naar de website

Behang Clematis

(268) Brent wat vrolijkheid in uw huis met dit behang "Clematis" van Finse Vallila ontworpen door Tanja Orsjhoki. Het behang is geprint op een non-woven basis en is daardoor makkelijk te verwerken. Combineer het behang met de andere prachtige producten van dit merk

naar de website

Flower Power

Dit prachtige kunstschilderij is gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Zenon Emmanuel. Het is een modern doek met een afbeelding van een vrouw.

naar de website

Branches blauw

(266) Behang "Branches" uit de collectie van Graham & Brown. Te bestellen in de kleur blauw, bruin, grijs en soft grijs.

naar de website

Abstract Elija

Deze wanddecoratie bestaat uit een rond metalen raster waar de kunstenaar een aantal kleine stukjes metaal op heeft vast gemaakt.Daarna zijn de aparte kleuren met de hand aangebracht.

naar de website

Ogu Live Life

(02) Haal een stukje Noorse natuur in huis met de "" Ogu Live Life. Bestaande uit zeven schitterende beelden die samen een zeer mooie wanddecoratie vormen. Gemakkelijk te plaatsen. Deze Ogu wordt vervaardigd van reboard, een krachtig en duurzaam gerecycled karton. Met plakstrip aan de achterzijde.

naar de website

Music is Love

Muziek is een onderdeel van ons dagelijkse leven. Elke dag horen wij muziek en elke dag zingen wij wel eens mee met een mooi lied. Muziek is leven en muziek zit in ons hart. De kunstenaar van dit muzikale wandobject heeft de notenbalk gebogen in een hart.

naar de website

Vierkant Canvasschilderij

Wanneer U besluit een schilderij als muurdecoratie te gebruiken in uw woonkamer is dit mooie vierkante canvasschilderij misschien een goede keuze.Mits U natuurlijk een modern ingerichte woonkamer heeft.Let U eens op de prachtige kleuren.

naar de website

Music is Life 130 CM

Een behoorlijk grote ijzeren muurdecoratie met een muzieknotenbalk en de tekst Music is Life.

naar de website

Saxofoon metalen muurdecoratie

Een saxofoon als metalen muurdecoratie in je woonkamer of andere ruimte in de woning. Het is natuurlijk een prachtig item om aan iemand cadeau te geven.

naar de website

Wandbord Espresso

Houten wandbord met de tekst "Espresso served here" met een afmeting van 60x30 cm en een diepte van 2 cm. Antiek gemaakt en met ophangpunt.

naar de website

Canvas Vase Mood IX

(106) "Canvas Vase Mood IX" is een speels stilleven van het merk Pro Art. De totale afmeting is 30 x 80 cm. Hoogwaardige offsetdruk op papier aan beide kanten met kunststof coating. Gespannen over een stabiel MDF Frame. De hoofdkleuren zijn grijs en rood.

naar de website

Muubar

(02) Dit de "Muurbaar Germania 5299" een leuke manier om je bijzondere flessen en glazen ten toon te stellen aan je eigen muur.Gemaakt van metaal met een spiegel en zelfs LED verlichting.

naar de website

Bentley the Dog

(22) Dit is het leuke schilderij "Bentley the Dog" geschilderd en gesigneerd door de kunstenares Aleksandra. Dit schilderij van deze hond komt uit de serie The Doggy Jazz Trio.ra. Dit schilderij is een grotere versie uit de serie van Aleksandra. Een van de honden uit het schilderij The Doggy Jazz Trio. Met acrylverf op canvasdoek met meegeschilderde zijkanten.

naar de website

Tropische Bladeren

Een geweldige 3D wanddecoratie met een luxe uitstraling. Het zijn in dit geval zes metalen tropische bladeren in de kleuren oud zilver met lichtgroen

naar de website

in Motion

Hier ziet U dat het moderne schilderij precies aansluit bij de stijl van het interieur.Het is belangrijk de meubels en woonaccessoires goed met elkaar te combineren voor een zo goed mogelijk resultaat.

naar de website

Rooster & Rooster

(22) Een 2-luik "Rooster & Rooster" geschilderd en gesigneerd door de kunstenares Aleksandra. Twee hanen in een maatpak verwikkeld in een gesprek. Geschilderd met acrylaatverf op canvasdoek. Afmeting 2x 50x70 cm De schilderijen zijn direct op te hangen

naar de website

Vitra Uten.Silo 1

(02) Een oplossing om orde te scheppen in een chaos is de "Vitra Uten.silo 1" Een ontwerp van Dorothe Becker. Hang sit exemplaar aan uw muur in de kamer of kantoor en vindt alle spulletjes meteen terug. Leverbaar in 3 kleuren Namelijk rood, wit en zwart

naar de website

Wijnflessenhouder

(106) Wijnflessenhouder van het merk Furn Lab gemaakt van massief eikenhout met een opvallende houtstructuur. Er is plaats voor 4 flessen wijn. De flessenhouders zijn van gelakt metaal

naar de website

Naga memobord

(02) Een stijlvol memobird van het merk Naga. De glazenplaat oogt strak en heeft twee verborgen functies. Er kan op geschreven worden en hij is ook nog magnetisch. De magneten zijn extra sterk dus je kan makkelijk notitieblaadjes ophangen. Wordt geleverd in een geschenkverpakking. De afmeting van dit memobord is 45x45 cm

naar de website